תושבי אור יהודה "חזרו לעתיד" עם להקת המחול

ארבעה מופעים של המחזמר בהפקתה של אורטל חתוכה, מנהלת תחום המחול במשכן ב"נפגשים" הועלו בשבוע שעבר. המחזמר עוסק בין השאר בתולדותיה של אור יהודה ומחזיר את הצופים עד לבריאת העולם ולסיפורי המקרא


מופע המחול "בחזרה לעתיד" של נפגשים מרכזים קהילתיים הועלה בשבוע שעבר בהיכל התרבות. מדובר במחזמר מרהיב ומושקע פרי יצירתה המקורית של אורטל חתוכה, מנהלת תחום המחול במשכן, שהייתה אחראית על כתיבת העלילה והכוריאוגרפיה.

 

המופע, שהועלה ארבע פעמים ביום אחד, החל במעבדה לכימיה בה נמצאות שתי ילדות סקרניות החוקרות את נסתרי המעבדה, אך ויכוח פנימי ביניהן מוביל ללחיצה על שלט הגורם לפיצוץ וברגע אחד הבנות נזרקות אל בריאת העולם ונעות באופן הכי טבעי בין סיפורי המקרא עד שחזרו בחזרה לעידן המודרני היישר להכרזת העצמאות של מדינת ישראל.

 

המחזמר עוסק בתולדותיה של אור יהודה שחוגגת השנה 70, וניתן לראות ולהרגיש את ההשקעה האדירה של הלהקות הייצוגיות אנסמבל ואלגרו דרך הביצועים המרשימים שהביאו הבנות לבמה בכל ריקוד. במופע צפו בכירי העירייה, ובראשם ליאת שוחט, ראש העיר, אלירן אליה, סגן ומ"מ ראש העיר, ימית קרקוקלי, סגנית ראש העיר, ועופר בוזי, משנה לראש העיר.

צילומים: ישראל פנחסוב