תושבי אור יהודה התגייסו כדי להציל את אבא צחי
מאות תושבים השתתפו בהפנינג קהילתי שנערך בגן התשעה במטרה לאסוף כספים כדי לסייע לצחי שחורי, תושב העיר, שזקוק להשתלת כליה דחופה. במסגרת ההפנינג הופיעו בהתנדבות אדמימו, נזי שקורי, הדר עמרם, ויק, ג'הבי ועמרי 69. את האירוע הפיקו הנהגת הורי סביונים בשיתוף "אימהו
מאות מתושבי אור יהודה השתתפו השבוע בהפנינג קהילתי מיוחד שנערך בגן התשעה ששם לו למטרה לאסוף כספים ולגייס את הקהילה כדי לסייע לאבא צחי. מדובר בצחי שחורי, תושב העיר בן 35 ואב לתאומים הלומדים בבית ספר סביונים שזקוק להשתלת כליה בשל העובדה שיש לו סוג דם נדיר O+. היעד של המשפחה הוא לגייס כ-850 אלף שקל עבור השתלת הכליה בחו"ל.
במסגרת ההפנינג, שהופק בשיתוף הנהלת בית ספר סביונים יחד עם הנהגת ההורים, ארגון "אימהות למען עומריקי" ועמותת "קו לחיים", התקיים יריד התרמה שכלל מופעים של אמנים שכולם הופיעו בהתנדבות. האירוע החל עם מופע פותח של אדמימו שביצע מופע ילדים קצבי, ולאחר מכן עלו להופיע הזמרת נזי שקורי, הדר עמרם, ויק, ג'הבי ועמרי 69. ברחבת הגן הוצבו אטרקציות לכל המשפחה, שכללו מעגל מתופפים, מרחב ג'אגלינג, מתחם זולה, דוכני מזון, קעקועים, קליעת צמות, דוכני אקססוריז, עמדת קפה, ועוד.
ראש העיר, ליאת שוחט, וסגנה וממלא מקומה אלירן אליה, ביקרו ביריד. שוחט ציינה: "כיף לראות את הקהילה כולה מתגייסת לטובת מטרה כל כך חשובה. אני מברכת את המארגנים על הפקת אירוע ברמה גבוהה שכל מטרתו להציל את אבא צחי. מי ייתן ונתבשר בבשורות טובות בקרוב".