ערב נשים-תלמידות ב"אור חנה" בנושא התמודדות עם הסמאטרפונים

מאות אימהות, בוגרות ותלמידות של בית הספר באור יהודה השתתפו באירוע השנתי שעסק הפעם בהשפעת המכשיר החכם על חיינו, ניהול זמן וחברות בעידן שלנו. האירוע נערך במעמד ראש העיר, ליאת שוחט


מאות אורחות, אימהות, בוגרות ותלמידות של תיכון "אור חנה" הגיעו בשבוע שעבר להיכל התרבות לאירוע השנתי של בית הספר תחת הכותרת "קרב מגע". מדובר במסורת של שנים שבה מעלות התלמידות מופע אמנותי מרהיב המשלב צלילים, תנועה וזמר, כשהפעם הנושא שעמד על הפרק הוא ההתמודדות עם הסמארטפונים.

לאורך הערב התבונן הקהל במבט מחודש על השפעת המכשיר החכם על חיינו ועל מנגנוני שליטה, ניהול זמן וחברות בעידן שלנו. האירוע נערך במעמד ראש העיר, ליאת שוחט, המפקחות, המדריכות ממשרד החינוך ונציגות מהרבות. כמו כן, הצטרפו למופע תלמידות כיתות ו` מבתי הספר אורות וסעדיה גאון כל זאת במסגרת תכנית "מעברים".