נבחרת הריקוד של אור יהודה יצאה לייצג את ישראל באליפות אירופה בפולין
25 רקדניות-ספורטאיות מאור יהודה יעמדו על הבמה בפולין ויציגו כוריאוגרפיה ייחודית המספרת את סיפורם של מטיילים בעולם, בשילוב מחווה לחטופים. ראש העיר, ליאת שוחט: "גאה בכן"
נבחרת הריקוד של אור יהודה יוצאת לרשום פרק חדש בהיסטוריה בזירה בינלאומית ויצאה הלילה לאליפות אירופה בספורט הריקוד המתקיימת בפולין בין התאריכים 16-18 במאי. הנבחרת, המונה 25 רקדניות ספורטאיות בניהולה המקצועי של אורטל חתוכה בחברת "נפגשים", תייצג את ישראל בפעם הראשונה בתחרות יוקרתית זו, לצד נבחרות מכל רחבי היבשת.

המופע שיציגו הרקדניות מספר את סיפורם של מטיילים בדרכם לטיסה, סיפור שכולל מסע מלא בהפתעות, תקלות, הומור ורגעים משעשעים. כחלק מההופעה שולבה קריצה ישראלית ייחודית בצורת מונית צהובה שמחזירה את כולם הביתה. האלמנט בצבע צהוב מנכיח את הסמל לזכר החטופים ומפיץ את התקווה לשובם הביתה בשלום.

נבחרת הריקוד שכוללת רקדניות מלהקות "אלגרו" ו"אנסמבל" מבית "נפגשים", עברה חודשים של אימונים אינטנסיביים ומלאי אתגרים שהביאו עימם גם רגעים מרגשים של חיבוק ותמיכה הדדית. כל אחת מהרקדניות הביאה עמה עוצמה ייחודית, נחישות ואמונה שהובילו אותן אל הרגע המרגש הזה. רגע לפני שהן המריאו לפולין, הופיעו הבנות בפני ההורים והקהל באולם הספורט ביובלים, זכו לברכות מרגשות מראש העיר, ליאת שוחט, מצוות ההורים ומהרקדניות הצעירות שכולם העניקו להן תשורות משמחות.

ראש העיר, ליאת שוחט, מציינת: "אני גאה בנבחרת שלנו שמייצגת לא רק את אור יהודה, אלא את מדינת ישראל כולה. לעמוד על אדמת פולין, שספוגה בהיסטוריה כואבת, ולהעלות מופע מלא בחיים ותקווה, זו הוכחה לעוצמה ולחוסן של העם שלנו. המופע כולו מוכיח שמדינת ישראל לא רק חיה, אלה גם רוקדת בגאווה. אני מאחלת להן הצלחה גדולה. אנחנו מחכים לראות אותן חוזרות עם ניצחון בלב וגאווה גדולה".

צילומים: דוברות עיריית אור יהודה