עבודות הפיתוח בשכונות הדרומיות לא עוצרות
בשכונת סחל"ב העבודות הגיעו לשלב האחרון עם ביצוע קרצוף וריבוד של הכביש ובימים הקרובים יחלו עבודות הפיתוח בשכונת דגניה-כצנלסון שיכללו שדרוג ומתיחת פנים של המרחב הציבורי
השכונות הדרומיות באור יהודה צפויות להיכנס לתהליך של התחדשות עירונית בשנים הקרובות, אך עובדה זו אינה מונעת מעיריית אור יהודה להמשיך ולבצע עבודות פיתוח עבור תושבי השכונות. לפני כחודשיים התקיים מפגש תושבים עם ראש העיר, ליאת שוחט, פעילים קהילתיים משכונת סחל"ב ונציגי העירייה. במפגש צפו ועלו בקשות מצד התושבים לשיפור פני השכונה.
החברה הכלכלית לפיתוח אור יהודה ביצעה בשבועות האחרונים עבודות תשתית לשיפור התאורה, המדרכות והכבישים. העבודות הגיעו לשלב האחרון בו בוצעו עבודות קרצוף וריבוד של הכבישים. לאחרונה הוזמנו נציגי התושבים ללשכת ראש העיר לקבל סקירה מעמיקה על ביצוע העבודות וקצב התקדמותן.

גם תושבי הרחובות דגניה-כצנלסון צפויים לשדרוג הרחובות עם עבודות הפיתוח הצפויות. לקראת כניסת השכונה בימים הקרובים לעבודות פיתוח נרחבות, ערכה ראש העיר, ליאת שוחט, יחד עם הצוות הבכיר של העירייה, סיור עם הפעילים הקהילתיים של השכונה. בסיור של כלל גורמי המקצוע בשטח נקבעו סדרי העדיפויות בעבודות הצפויות להתחיל בקרוב.

ראש העיר, ליאת שוחט, מציינת: "נמשיך לעשות הכול כדי לדאוג לחידוש המרחב הציבורי, כל זאת במקביל לקידום הפרויקט להתחדשות עירונית של השכונות הדרומיות. אנו נמשיך ללוות את התושבים ולהעניק עבורם מענה וטיפול ככל שיידרש".


צילומים: דוברות עיריית אור יהודה