לראשונה באור יהודה: חוג כדורגל לציבור הדתי בעיר
כ-100 תלמידים מכיתות א' עד ח' משתתפים מדי שבוע בחוג המתקיים באצטדיון הכדורגל העירוני ומופעל על ידי "נפגשים"
לפני למעלה מחודש נפתחה קבוצת ספורט לילדי אור יהודה מהקהילה הדתית, כל זאת במטרה להעניק הזדמנות אמיתית ושווה עבור כל תושבי העיר. ביוזמת מ"מ וסגן ראש העיר, שלמה זלמן סיונוב, נפתח חוג כדורגל עבור הציבור הדתי בעיר.
כ-100 תלמידים מכיתות א' עד ח' משתתפים מדי שבוע בחוג המתקיים באצטדיון הכדורגל העירוני. את החוג מפעילה מחלקת הספורט ב"נפגשים" מרכזים קהילתיים אור יהודה. התלמידים מקבלים פעילות ספורטיבית קבוצתית ומשולבים גם הדרכות ממאמנים דתיים. בנוסף, נפתחת גם קבוצה עבור גילאי גן שמותאמת לציבור הדתי.
ראש העיר, ליאת שוחט, מציינת: "אני שמחה שהמשאבים הרבים שהשקענו באצטדיון ובמגרש האימונים משמשים את כל תושבי העיר. חשוב לנו שילדי אור יהודה יוכלו ליהנות ולקבל חוגים איכותיים ומקצועיים".
מ"מ וסגן ראש העיר, שלמה זלמן סיונוב, מציין: "אני מודה להנהלת נפגשים שבעיריית אור יהודה על מתן הזדמנויות גם עבור הציבור הדתי בעיר. שמח לראות שבתוך זמן קצר ההיענות רבה מאוד. נמשיך לקדם חוגים ומיזמים עבור הציבור הדתי בעיר".