הוותיקים עולים כיתה - כיתת הוותיקים באור יהודה פתחה שנה

הכיתה שכוללת כ-20 ותיקים החלו את שנת הפעילות השנייה וילמדו בחט"ב יובלים לצד תלמידי החטיבה. המיזם מופעל באמצעות אגף החינוך והמשרד לשוויון חברתי


כיתת האזרחים הוותיקים באור יהודה פתחה את השנה השנייה שלה ויצאה לדרך בחט"ב יובלים במסגרת המיזם שמופעל על ידי אגף החינוך והמשרד לשוויון חברתי. כ-20 ותיקים החלו מהשבוע שעבר ללמוד ולהתעשר כל זאת לצד תלמידי החטיבה, ובמהלך השנה הקרובה ייהנו מפעילויות והרצאות מרתקות.

כיתת הוותיקים באור יהודה פתחה שנה

הלימודים בחט"ב יובלים לוותיקים מועברים על ידי לא אחרים מאשר מורי בית הספר שמגיעים אל הכיתה אחת לשבוע בימי חמישי. את הלימודים מרכז אבינועם פרידמן, מורה ללשון ותרבות ישראל. בעתיד יועברו גם הרצאות העשרה, כאשר את אחת ההרצאות הקרובות תעביר ראש העיר ליאת שוחט שתספר לוותיקים על התפתחות העיר. בנוסף, ישולבו בפעילויות תלמידי חטיבת הביניים.

כ-20 ותיקים החלו ללמוד במסגרת כיתת הוותיקים

הפעילות במפגש הראשון כללה מספר שיעורים, בין היתר שיעור היכרות, הרצאה על כוחה של תדמית, שיעור בתנועה ועיסוק עם קלפי רגשות. בהמשך ילמדו הוותיקים גם שיעורי אנגלית ועוד. אם אתם מעוניינים להצטרף לכיתת הוותיקים, אתם מוזמנים לפנות למיכל ניסים, רכזת יזמות ומשאבי חינוך באגף החינוך בטלפון 050-6409697.