בית ספר אור חנה נבחר לתיכון מצטיין לשנת תשפ"א

משרד החינוך בחר את בתי הספר העל יסודיים המצטיינים, כשאחד מהם הוא בית הספר בניהולה של לאה אשכנזי שיגיע הקיץ ל-94 אחוזי זכאות לבגרות. ראש העיר, ליאת שוחט: "גאה במנהלת, בצוותים החינוכיים ובתלמידות היקרות"


בית ספר אור חנה מאור יהודה נבחר לאחד התיכונים המצטיינים לשנת תשפ"א - כך עולה מהחלטת משרד החינוך שבוחר מדי שנה בתי ספר בולטים שנבחנים על פי מדדים כגון מניעת נשירה, קליטת תלמידי חינוך מיוחד, גיוס לצה"ל, שירות אזרחי, אחוז הזכאות לבגרות, אחוז ההצטיינות במבחני הבגרות ומידת השיפור.

את בית ספר אור חנה מנהלת ביד רמה לאה אשכנזי, כאשר מעבר לסל הערכים שמקבלת כל תלמידה שלומדת בתיכון, גם אחוזי הזכאות לבגרות מטפסים בצורה יפה מדי שנה. על פי הצפי, הקיץ אחוזי הזכאות לבגרות יגיעו ל-94 אחוזים כאשר רק לפני חמש שנים הנתון עמד על 56 אחוזים.

בית הספר מצטיין, אור חנה

בעקבות הבחירה בבית ספר אור חנה, יקבלו מורות בית הספר תגמול כספי בגובה 6,332 שקלים לכל מורה. בית הספר נבחר ברמת הדירוג השנייה בטיבה יחד עם עוד 77 חטיבות עליונות.

ראש העיר, ליאת שוחט, מציינת: "בית הספר אור חנה עשה קפיצת מדרגה משמעותית מאוד בשנים האחרונות ולכן אני לא מתפלאת מכך שהוא סומן כבית ספר מצטיין, כזה שמטפח לא רק ציונים ונתונים, אלא בעיקר דרך ארץ וסל ערכים שממלא כל תלמידה ותלמידה. אני רוצה להודות למנהלת בית הספר היקרה, לאה אשכנזי, ולצוות מורות ותלמידות בית הספר על ההשקעה ובעיקר ההתמדה בדרך אל השגת שלל המטרות".