קבוצת הנוער של אור יהודה זכתה באליפות הליגה

הקבוצה אותה מדריך מוטי בן בסט חזרה עם ניצחון בהארכה ביבנה והבטיחה את המקום הראשון בליגה. ראש העיר, ליאת שוחט: "הישג מרשים ביותר. נמשיך להשקיע בספורט"


הישג נהדר לקבוצת הנוער של ע.ל.ה אור יהודה, הפועלת באמצעות "נפגשים": הקבוצה אותה מוביל מוטי בן בסט זכתה באליפות הליגה, הליגה השנייה בטיבה. שני מחזורים לסיום העונה, אור יהודה השיגה ניצחון מרשים בהארכה על אליצור יבנה 71:77 והבטיחה את המקום הראשון בטבלה.

קבוצת הנוער של אור יהודה

על אף השיבושים במהלך העונה בשל הקורונה, אור יהודה חתומה על עונה מצוינת. עד כה ב-20 משחקים היא ניצחה ב-18 והפסידה רק בשניים. אור יהודה הפגינה דומיננטיות וחלפה על פני קבוצות כמו חולון, נס ציונה, מכבי שוהם ומכבי בת ים.

קבוצת הנוער של אור יהודה

ראש העיר, ליאת שוחט, בירכה על ההישג, וציינה: "אין ספק שמדובר בהישג יוצא מן הכלל, בוודאי בהתחשב בנסיבות של השנה האחרונה, ואני שמחה שהקבוצה שלנו הצליחה לבלוט במהלך כל העונה ולנצל את החוזקות שלה כדי לזכות באליפות הליגה. הישג זה מצטרף להישגים ספורטיביים נוספים וזו הזדמנות להודות למחלקת הספורט ב'נפגשים' בראשות דייגו לוונסון על ההובלה. נמשיך להשקיע בספורט ולטפח את ערכי המצוינות".

קבוצת הנוער של אור יהודה