אור יהודה הוקירה את הספורטאים המצטיינים

לראשונה כיבדה העיר את ספורטאיה הבולטים בזכות הישגים יוצאי דופן בשלל ענפי הספורט: כדורסל, כדורעף, התעמלות מכשירים, התעמלות אומנותית ומאמאנט. הספורטאים ליאת פילוסוף ויעקב שמואל זכו בהוקרה מיוחדת. ליאת שוחט, ראש העיר: "אין דבר משמח יותר עבורי מאשר לראות את הספורטאים שלנו גורפים מדליות"
11/09/2017 17:00
אור יהודה הוקירה את הספורטאים המצטיינים

עיריית אור יהודה והמתנ"ס קיימו השבוע בהיכל התרבות לראשונה ערב הוקרה לספורט ההישגי בעיר. במעמד ראש העיר ליאת שוחט, סגנה ויו"ר הנהלת המתנ"ס אפי גוטמן, ומנהל מחלקת הספורט, דיאגו לוונסון, חולקו מגנים לספורטאים ולקבוצות המצטיינים בחמשת הענפים התחרותיים: כדורסל, כדורעף, התעמלות מכשירים, התעמלות אומנותית ומאמאנט.

במהלך השנה האחרונה הגיעו ספורטאי העיר, הן במסגרת פעילות המתנ"ס והן במסגרת כיתות הספורט להישגים מרשימים וגרפו מדליות וגביעים רבים בשלל התחרויות שבהן הם השתתפו. רכזי התחומים, מוטי בן בסט (כדורסל), טלמור בן חיים (רכז כיתות ספורט ומאמן קבוצת הכדורסל), תומר רוסיאנסקי (כדורעף), טל ונריה סהר (התעמלות מכשירים), ואלונה קנטור-דבורניצ'נקו (התעמלות אומנותית) התכבדו יחד עם המפקח המחוזי על החינוך הגופני במשרד החינוך, רועי ברקוביץ', להעניק אף הם את התשורות יחד עם ליאת שוחט, אפי גוטמן ודיאגו לוונסון.

אחד הרגעים המרגשים של הערב היה כאשר הוענקו פרסי הוקרה לשתי דמויות בולטות בעיר: הראשונה, לאה פילוסוף, שאימנה ועדיין מאמנת מאות מתושבות העיר במשך כמעט 40 שנה, וכן למתאגרף האגדי יעקב שמואל, מי שסיים במקום החמישי באולימפיאדת סיאול 1988, וכיום מטפח את דור העתיד של העיר בענף האגרוף. הערב נחתם בהרצאה של ד"ר מיכל יערון, פסיכולוגית ספורט ומנחת קבוצות שהעניקה טיפים לספורטאים הצעירים.

ראש העיר, ליאת שוחט, בירכה את הספורטאים, וציינה: "אין דבר שמשמח אותי יותר מאשר לראות את הספורטאים שלנו גורפים מדליות ופרסים. אתם מוכיחים שאתם פועלים ברצינות שמעוררת השתאות. אני גאה על כך שיש לנו את הזכות להגיד להם תודה ולהוקיר את העבודה הקשה שנעשית כאן. אני רוצה להודות לדיאגו לוונסון, מנהל מחלקת הספורט, על העבודה השקטה והשותפות עם כלל הגורמים העירוניים".

צילומים: Rstudio