נחנך שלב ג' בבית ספר אהוד מנור

המשך בנייתו של בית הספר הושלם ונחנך במעמד יו"ר מפעל הפיס, עוזי דיין. בשלב ג' הוקמו חדר מורים, ספרייה, חדר אמנויות הבמה וגם חדר חלומות. ראש העיר, ליאת שוחט: "פרויקט שמעניק לי גאווה. הוא החל בפנטזיה של הרבה אנשים ומסתיים בתוצאה שעולה על כל השאיפות שלנו"
11/09/2017 10:00
נחנך שלב ג' בבית ספר אהוד מנור

עיריית אור יהודה ומפעל הפיס חנכו בשבוע שעבר את מבנה שלב ג' בבית ספר אהוד מנור במעמד יו"ר מפעל הפיס, האלוף (במיל') עוזי דיין. אחרי חודשים ארוכים של עבודה מאומצת, נבנה המבנה המשלים של בית הספר בסטנדרטים גבוהים ובמימון מפעל הפיס, עיריית אור יהודה ומשרד החינוך, כאשר במבנה החדש ישנם מבנים חדישים כגון כיתות לימוד מתקדמות, חדר מורים משודרג, ספריה מזמינה, חדר אמנויות הבמה הכולל במה וטריבונות שישמש ללימודי דרמה, מחול ונגינה, וחדר חלומות המצויד בערסל ובפינות ישיבה רכות.

באירוע החגיגי נטלו חלק גם מ"מ וסגן ראש העיר, עוזי אהרון, חברת המועצה ימית קרקוקלי, מנכ"ל העירייה, עופר תודר, ומנהלת אגף החינוך, תמר חכימי. תחילה גזרו המכובדים את הסרט ולאחר מכן הסירו את הלוט מעל השלט בכניסה למבנה. במסגרת האירוע, ציינה מנהלת בית הספר, אורנה חביב: "במבנה החדש, מלבד היותו מרשים מבחינה חיצונית, הושקעו מחשבה רבה ומשאבים לא מבוטלים בהפיכתו למבנה למידה חדשני עבור תלמידינו. אני בטוחה שהמבנה החדש שהתווסף אלינו יסייע לנו להמשיך ולהצעיד את בית הספר קדימה ויהווה דוגמה ללמידה חדשנית ואיכותית". במהלך הטקס הופיעו נציגות מלהקות המחול הבית ספרית ותלמידת כיתה ו' גיל עידו, שחזרה לאחרונה מתחרות בינלאומית בהתעמלות אומנותית עם שתי מדליות זהב.

ליאת שוחט, ראש העיר, ציינה בגאווה: "זהו ללא ספק אחד הפרויקטים שמעניקים לי גאווה רבה, מכיוון שהוא החל בפנטזיה של הרבה מאוד אנשים לראות בית ספר שונה ואחר, ומסתיים בתוצאה שעולה על כל השאיפות שלנו. בעיני בית הספר הזה הוא הדגם שעל פיו אמורים להיראות כל בתי הספר בעיר שלנו. לא עוד כיתות וחדרי מורים מיושנים, אלא בניית מבנים שיגרמו לאנשים שנמצאים בהם ליהנות הן מהחדשנות והן מהאווירה הכל כך נעימה שהמקום הזה משרה. אני מודה ליו"ר מפעל הפיס, עוזי דיין, על שיתוף הפעולה והסיוע לאורך כל הדרך".

יו"ר מפעל הפיס, האלוף (במיל') עוזי דיין, הוסיף: "החל משנת 2000 מפעל הפיס השקיע למעלה מ-30 מיליון שקל באור יהודה. כיום יש מנהיגות מקומית שיודעת היטב מה לעשות עם הכסף ואני שמח על שיתוף הפעולה שמוליד תוצאות מרשימות מאין זו".

צילומים: וידאו אקשן