דלג על בר ימין

דו"ח לתושב
התנדבות
הקתדרה העממית

אור יהודה סגרה את הקיץ עם "האולטראס"

צמד ההיפ-הופ שלהב את הקהל בגן התשעה עם מיטב הלהיטים, כולל "מסיבה בחיפה". גם כוכב גאליס בן אדם וכוכבת הילדים רינת גבאי הופיעו באירוע סוף הקיץ. ליאת שוחט, ראש העיר: "כמעט מדי ערב הייתה פה בעיר אווירה תוססת. נמשיך להעניק לתושבינו את הטוב ביותר"
4/09/2017 16:00
אור יהודה סגרה את הקיץ עם "האולטראס"

אחרי קיץ גדוש באירועים, קיימה עיריית אור יהודה את אירוע סוף הקיץ בהפנינג מרהיב שנערך בגן התשעה עם מיטב האמנים לגילאים הצעירים ולגילאי הנוער. במוקד עמדה הופעתם של האולטראס, צמד ההיפ-הופ שמלהיב את ישראל שביצעו את מיטב הלהיטים, כולל את "מסיבה בחיפה" שהקפיץ את מאות בני הנוער שנכחו בגן התשעה.

עוד קודם לכן, חימם את האווירה כוכב "גאליס", בן אדם, כשאת האירוע פתחה מלכת הילדים רינת גבאי שיחד עם יויו הנעימו את זמנם של הקטנטנים. במקביל להופעות, נערכו סדנאות יצירה, התקיים תיאטרון רחוב וכן דוכני הפעלה שונים לכל הגילאים. על האירוע ניצחה מחלקת התרבות במתנ"ס בראשות חנה פיזואטי-יוסף. אור יהודה סוגרת קיץ שכלל עשרות אירועים ברחבי העיר ובהשקעה של כ-300 אלף שקל.

ראש העיר, ליאת שוחט, ציינה: "אנו חוזרים ומציינים שהתרבות באור יהודה היא במרכז, וגם מתכוונים לזה עם מגוון אירועים לכל המשפחה ולכל הגילאים. העובדה שבכל האירועים שהתקיימו הגיעו תושבים רבים ואורחים מבחוץ מעידה שכמעט מדי ערב הייתה פה אווירה תוססת. אנו נמשיך להעניק לתושבינו את הטוב ביותר".