הוחלפה התאורה בשני אולמות הספורט הגדולים

העירייה והמתנ"ס ביצעו החלפה של התאורה בהיכל הספורט ובאולם הפיס ברחוב החצב, כאשר את מקומן של הנורות הישנות החליפו תאורת לד חדשה חסכונית בחשמל. ליאת שוחט, ראש העיר: "התאורה תאפשר הנאה מרובה
3/09/2017 22:00
הוחלפה התאורה בשני אולמות הספורט הגדולים (הגדל)

עיריית אור יהודה השלימה במהלך השבוע האחרון את החלפת התאורה בהיכל הספורט ובאולם הפיס ברחוב החצב. כתוצאה מחוסר השקעה במשך שנים בתאורה בשני האולמות, החליטה ראש העיר ליאת שוחט לאשר מהלך לשיפור התאורה שמשפיעה באופן ישיר על פעילויות הספורט בשני האולמות הללו. בהמשך עתידים להיכנס למהלך גם אולמות ספורט נוספים בעיר.

מנהל מחלקת הספורט, דיאגו לוונסון, יזם מבצע להחלפת גופי התאורה בשני האולמות לנורות מתקדמות בטכנולוגיית לד. תהליך ההחלפה כלל בדיקת גופי תאורה שונים והתאמה לצורכי אולמות הספורט, הצעות מחיר מספקים רבים ואיתור מקורות תקציב והקצאת משאבים על ידי המתנ"ס והעירייה.  במשך ימים ספורים עבדו קבלני החשמל באולמות והוחלפה כל התאורה לטובת באי האולמות. כבר בימים הראשונים לאחר המבצע, חשו הספורטאים הצעירים שינוי משמעותי והודו על המהלך.

ליאת שוחט, ראש העיר, ציינה: "שנושא התאורה באולמות הספורט הוא חשוב לנו, בעיקר לנוכח העובדה שמאות ספורטאים פוקדים את המקומות הללו מדי יום וכעת זוכים לשחק ולהתעמל באולמות מוארים. התאורה החדשה היא גם חסכונית בחשמל, אבל מעבר לכך היא מאפשרת הן לקהל הרב שפוקד את האולמות והן לספורטאים עצמם להנאה מרובה".