דלג על בר ימין

התנדבות
היכל התרבות

סיירת ההורים בקהילה האתיופית יוצאת לדרך

14 חברי הסיירת סיימו את תהליך ההכשרה וכעת יחלו להתנדב בפארקים ובאיזורי הבילוי של בני הנוער ובכלל כדי למגר תופעות אלימות. מנכ"ל העירייה, עופר תודר: "נעשה הכול כדי לסייע ולקדם את הקהילה"
6/08/2017 17:15
סיירת ההורים בקהילה האתיופית יוצאת לדרך

14 חברי סיירת הורים הפעילה בקרב הקהילה האתיופית באור יהודה סיימו בשבוע שעבר את תהליך ההכשרה לקראת תחילת פעילותם. מדובר בהתנדבות שכוללת ארבע שעות חודשיות, כאשר בכל משמרת יפעלו שני מתנדבים שיקיימו סיור ברחבי העיר, ובמיוחד בגנים הציבוריים, בפארקים ובאיזורי הבילוי של בני הנוער ובכלל.

הפעילות מתקיימת בשיתוף משטרת ישראל, כאשר לפני כל משמרת הם יקבלו תדרוך מגורמי העירייה והמשטרה. בטקס הסיום נכחו מנכ"ל העירייה, עופר תודר, רב הקהילה האתיופית, הרב נדב מדהני, מנהלת אגף הרווחה, ד"ר אסתי אשל, סגן מפקד תחנת מסובים, רפ"ק רותם וסקר, מפקד השיטור העירוני, פקד אורן בואני, המש"ק הקהילתי, רס"מ ג'רמי מקונן, ראש צוות קליטה וקהילה, גאולה ישראל, מנהל מוקד הקליטה מריו מלקה, ומנחה הקבוצה, וונדה אקלה.

מנכ"ל העירייה, עופר תודר, בירך את מסיימי ההכשרה והביע את הערכתו על רוח ההתנדבות: "העירייה תעשה הכל כדי לסייע ולקדם את הקהילה. אני רוצה לברך אתכם על הנכונות שלכם להתנדב לטובת העיר ולטובת הקהילה, ואין ספק שבשיתוף הפעולה הזה טמונה היכולת שלנו להצליח יחד".

מנהל מוקד הקליטה, מריו מלקה, הוסיף: "מטרת הסיירת היא לספק מענה לנוער ולצמצם פערים, להשיג נוכחות ובולטות בשטח במקומות בילוי בגנים הציבוריים ולקחת חלק בביטחון השוטף בעיר. חשוב שהסיירת תהווה דוגמה אישית עבור הקהילה באור יהודה".